Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag in de ZOO

4 juni @ 08:00 17:00

Sedert 1983 organiseren de leden van Fifty One Club Antwerpen Haven (op één corona-jaar na) onafgebroken de ‘Dag in de Zoo’, eerst in de Zoo van Antwerpen en thans in Planckendael bij Mechelen. De voorbije jaren doen zij dit in nauwe samenwerking met hun zusterclub, Fifty-One Club Ladies Minerva.

Het concept van de Dag in de Zoo is duidelijk : alle FO Clubs van District 102 worden uitgenodigd om op de 1ste zaterdag van de maand juni een bezoek te brengen aan Planckendael tezamen met onze eregasten, mensen met een mentale of fysieke handicap of kansarme kinderen uit een instelling of school. Tezamen met de talloze vrijwilligers wordt die dag alles in het werk gesteld om hen een onvergetelijke dag te bezorgen, een gegidst bezoek, een lekkere lunch en een leuk aandenken bij vertrek.

Dit grote feest is ondertussen één van de uithangborden geworden voor de Dienst aan de Gemeenschap van Fifty-One International.

Ervaring leert ons dat elk jaar opnieuw de deelnemende Fifty-One Clubs van District 102, tezamen met de talloze vrijwillige medewerkers, ontzettend uitkijken naar de hernieuwde warme contacten met onze gasten en naar hun glimlachende gezichten wanneer zij, na een bijzonder intense dag, moe maar tevreden huiswaarts keren.

Ook dit jaar gaan we, voor de 38ste keer, van start op zaterdag 4 juni 2022.

Deze dag lukt nooit zonder de hulp van talloze vrijwilligers (voor de ontvangst, catering en tuinbegeleiding). Hierbij dan ook een warme oproep aan alle clubs en hun leden (ook degene die niet met een groep zouden afkomen) om die dag een helpende hand te komen bieden …

AARZEL NIET EN DOE MEE!! Geef ons een seintje op info@dagindezoo.be.

Dank U wel namens het organisatie team.